Zorgplannen van Fysiotopics

Wat is FysioTopics:

Fysiotopics is een organisatie waar 130 fysiotherapiepraktijken (anno 2018) bij zijn aangesloten. Deze praktijken hebben de ambitie om samen op te trekken rondom de kwaliteit en doelmatigheid van zorg. Het verbeteren van zorg gaat niet vanzelf, maar is een lange en soms lastige weg. FysioTopics is er van overtuigd dat we dit traject moeten ingaan. Nieuwe tijden vragen om nieuwe richtingen. FysioTopics kiest een richting van kwaliteit en geeft hiermee invulling aan de zorgvraag van u als patiënt. Om de kwaliteit te kunnen verbeteren en met elkaar te kunnen vergelijken leveren al deze praktijken data (resultaten van de behandeling) aan. Hierdoor kunnen deze praktijken de best mogelijke zorg, op de best mogelijke manier aangeboden worden.

FysioTopics zorgplan RUG:

Dit zorgplan houd in dat er door de therapeut wordt gekeken of er een houdingsproblematiek, een mechanisch probleem of een stabiliteitsprobleem is. Hierna krijg u oefeningen om dit probleem op te lossen, de therapeut bekijkt of de oefeningen goed worden gedaan en zal de best mogelijke behandeling geven. Dit doen wij door middel van ‘blended care’ fysiotherapie. Dat wil zeggen: één op één behandeling combineren met e-consult.  Lees voor meer informatie onderstaande brochure.

201204_Consumentenbrochure Zorgplan Rugpijn digitaal

FysioTopics zorgplan NEK:

Dit zorgplan houd in dat er door de therapeut wordt gekeken of er een mechanisch probleem, een stabiliteitsprobleem of pijn met uitstraling naar de armen hebt. Hierna krijg je oefeningen om dit probleem op te lossen, de therapeut bekijkt of de oefeningen goed worden gedaan en zal de best mogelijke behandeling geven. Dit doen wij door middel van ‘blended care’ fysiotherapie. Dat wil zeggen: één op één behandeling combineren met e-consult. Lees voor meer informatie onderstaande brochure.

201204_Consumentenbrochure Zorgplan Nekpijn digitaal

FysioTopics zorgplan SCHOUDER:

Dit zorgplan houd in dat er door de therapeut wordt gekeken of er een mechanisch probleem, een spierprobleem of ander probleem hebt. Hierna krijg je oefeningen om dit probleem op te lossen, de therapeut bekijkt of de oefeningen goed worden gedaan en zal de best mogelijke behandeling geven. Dit doen wij door middel van ‘blended care’ fysiotherapie. Dat wil zeggen: één op één behandeling combineren met e-consult. Lees voor meer informatie onderstaande brochure.

201115_Consumentenfolder Zorgplan Schouderpijn digitaal