Revalidatie na corona (COVID-19) besmetting

Bij ons kunt u terecht voor fysiotherapeutische begeleiding na corona (COVID-19) besmetting.

Onze fysiotherapeut Marijke van Kemenade (foto) heeft zich hierin bijgeschoold en kan een behandelplan op maat voor u samenstellen.

Personen die herstellende zijn na een corona infectie kunnen diverse klachten ervaren. Zo kunnen er problemen zijn bij het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten, aanhoudende vermoeidheid en kortademigheid (benauwdheid), angst of een fors afgenomen spierkracht.

Deze klachten hebben een grote invloed op uw dagelijks leven en op uw gezondheid. Daarom kunt u samen met uw longfysiotherapeut dit bespreken zodat er een passend behandelplan kan worden opgesteld.

Tijdens de intake zal er naar uw situatie gevraagd worden, er wordt gekeken naar uw inspanningsvermogen en naar uw ademspierkracht.

Het doormaken van een corona infectie kan een behoorlijke impact hebben op uw leven, daarom wordt er nauw samengewerkt met een psychosomatisch fysiotherapeut (Alisha van de Waarsenburg). Zij kan u helpen om weer vertrouwen te krijgen in uw lichaam en vat op de situatie.

Ook zien we dat na een lang ziekbed mensen veel afvallen en spierkracht verliezen. Daarom wordt er in samenwerking met de Dietistenpraktijk gekeken naar uw voeding om zo weer sneller op te been te komen.

Heeft u vragen over deze begeleiding dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen (0492-537392), een email sturen of inschrijven via ons digitaal inschrijfformulier op de website.