Mywellness

‘Myfitplan wordt Mywellness’

 

Onze Myfitplan trainingssoftware gaan we vervangen. Na jaren veel plezier, is het tijd voor iets nieuws en beters , namelijk:  Mywellness

In verband met de aankomende samenwerking met ‘Jeurissen vd Ingh de Fysioclub’ hebben wij de beschikking gekregen over nieuwe trainingssoftware. Deze heet Mywellness. Met deze software kunnen we jouw trainingsprogramma’s en huiswerkoefeningen maken en delen via deze nieuwe app.

Met Mywellness zijn we ook voorbereid op de toekomst! Een toekomst met nieuwe mogelijkheden en trainingsapparatuur.

Omdat er vanaf januari 2023 van alles gaat veranderen willen we deze nieuwe app al eerder implementeren. Vanaf januari 2023 kan Myfitplan niet meer gebruikt worden.

Dit  houdt het volgende in:

We streven ernaar dat vóór januari 2023 alle klanten gebruik maken van de Mywellness app.

We gaan als eerste stap alle Fitplan klanten aanmaken in de nieuwe Mywellness software. Dat betekent dat je, als actief Fitplan lid in de Fitplan les, in de komende weken een mail kan ontvangen met de mogelijkheid om een account aan te maken en om de Mywellness app te downloaden.

Vanaf dan kun je de app gebruiken. Wij vullen voor jou de basis persoonsgegevens in maar je bent vrij om zelf aan te vullen. Het trainingsprogramma waarmee je mag gaan trainen maken wij voor je aan. Heb je andere wensen, neem dan even contact op met je trainer tijdens de les.

In de volgende fase gaan we ook de vrij trainende Fitplanners en patiënten gebruik laten maken van de app.

Wanneer je dit lastig vindt om de installatie te doen raden wij je aan om onderstaande instructievideo te bekijken.

Wij kijken er naar uit om deze nieuwe app te gaan gebruiken. Zeker met het oog op de toekomst en onze nieuwe locatie op de Campus de Braak.