Fitplan

Ons uitgangspunt is:

Fysiotherapie Ruyssenaars | van den Broek wil dat fysiotherapie voor iedereen toegankelijk is en blijft.  Dit doen we door met vakkennis, ervaring in fysiotherapeutische behandelingen en beweeginterventies in relatie tot het bewegend functioneren aan te bieden. En deze te ontwikkelen met een variabele en zinvolle fysiotherapeutische inbreng  gebaseerd op het ‘KNGF-beroepsprofiel fysiotherapie’.

 

Ons product hiervoor:  Fitplan!

De belangrijkste keuze voor Fitplan is dat dit een volwaardig onderdeel is van onze fysiotherapiepraktijk.

Fitplan is  geen recreatief fitness programma, maar een fantastisch fysiotherapeutische beweeginterventie gericht op het verbeteren en/of onderhouden van het bewegend functioneren.

 

Anita vertelt over fitplanles:

 

 

 

Fitplan wordt vanaf januari 2020 in drie verschillende abonnementen vorm gegeven,  nl.:

Fitplan Vrij

Wil je graag zelfstandig trainen om aan je gezondheid (te blijven) werken? Dat kan ook. Je houd wel contact met jouw persoonlijke fysiotherapeut.

Fitplan Les

Samen trainen maar toch individueel aan de slag zijn? Dit kan met Fitplan LES. Iedereen werkt gedurende een uur aan zijn/haar eigen doelstellingen op zowel kracht- als cardiotoestellen. Uiteraard wordt de training begonnen met een gezamenlijke warming up en afgesloten met een cooling down.

Ook erg geschikt voor mensen met klachten; het programma wordt per individu en in overleg met de fysiotherapeut aangepast. Er is veel persoonlijke aandacht, maar u ervaart toch de voordelen van trainen in groepsverband.

Fitplan Plus

Wil je meer continue begeleiding dan is Fitplan Plus zeker iets voor jou. Dan train je altijd met begeleiding van een fysiotherapeut en/of personal trainer.

 

Feedback van een fitplanner: